Platnost a obnovení přístupu
Platíš vždy za jeden měsíc. Žádné automatické strhávání ani obnovování plateb. Když nechceš pokračovat, další platbu neposílej. Po zaplaceném období přístup do skupiny skončí.
Zaplatit další měsícZjistit platnost v TelegramuPro ztišení skupiny použij Ztlumit v Telegramu. Tlačítkem /stop se platnost zaplaceného přístupu nemění.